Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Bakan Faruk Özlü sanayicilerle buluşacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonu gerçekleştirdiği...

Bakan Faruk Özlü sanayicilerle buluşacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonu gerçekleştirdiği "Düzce Sanayi Şurası" toplantısında sanayicilerle bir araya gelecek.

15 Ekim 2016 Cumartesi günü Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan çok sayıda bürokratının da hazır bulunacağı, Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan toplantıya Düzce'de yatırımı bulunan birçok sanayici, kamu kurum yetkilileri ile bürokratların da katılması bekleniyor.

Toplantıda Düzce'de sanayicilerin yaşadıkları sorunların birinci ağızdan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve beraberindeki bürokratlara iletilmesi, çözüm önerilerinin konuşulması amaçlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber