Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Siyaset 25 Haziran 2021 - 15:53 Yorum: 0

Bakan Karaismailoğlu: “Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir ülke olacak Türkiye’nin en önemli yatırımlarından Kanal İstanbul’un ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımızın liderliğini atıyoruz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 25 Haziran Dünya Denizciler Gününde Türkiye Denizciler Sendikasını ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu: “Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir ülke olacak Türkiye’nin en önemli yatırımlarından Kanal İstanbul’un ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımızın liderliğini atıyoruz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 25 Haziran Dünya Denizciler Gününde Türkiye Denizciler Sendikasını ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu burada basına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yüzyıla damgasını vuracak, olan dünyada küresel bir güç haline geleceğimiz, bölgesinde lider dünyada söz sahibi bir ülke olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından bir tanesi olan Kanal İstanbul'un yarın da ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımızın liderliğini atıyoruz. Dünyadaki lojistik hareketlere büyük yön verecek, İstanbul Boğazı'ndaki trafik yükünü ve kaza riskini ortadan kaldıracak Kanal İstanbul'la ilgili de önemli çalışmalara yarın başlamış olacağız" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 25 Haziran Dünya Denizciler Günü sebebiyle Üsküdar'da bulunan Türkiye Denizciler Sendikasını ziyaret etti. Ziyarette Bakan Karaismailoğlu ile Türkiye Denizciler Sendikası Genel Başkanı İrfan Mete, denizcilik sektörüyle ve sektör çalışanlarıyla ilgili konuşma gerçekleştirdi. Görüşme öncesinde Bakan Karaismailoğlu ile İrfan Mete, basına açıklamalarda bulundu.

"Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi bir ülke olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımızın liderliğini atıyoruz"

Bakan Karaismailoğlu burada yaptığı açıklamada, "Bugün Dünya Denizciler Günü. Dünya Denizciler Günü'nde Denizciler Sendikası'ndayız. Sektörümüzü ilgilendiren çok önemli konularımız var. Tabii sektörün büyümesi çalışanlarımızın, gemi adamlarımızın sayesinde olacaktır. İnşallah Sayın Başkanımızla birlikte bugün onları istişare edeceğiz. Tabii hem ülkemizde hem dünyada denizcilik yönünde, deniz yollarında mavi vatanımızda çok önemli gelişmeler var. Bugün onların değerlendirmesinde bulunacağız. Hem sektörün geleceğine yönelik, hem çalışanlarımızın çalışma koşullarına onların eğitimleriyle geleceğiyle ilgili de çok önemli görüşmeler yapacağız. Dünyada ve ülkemizde denizcilik adına çok büyük gelişmeler oluyor. Yine önümüzdeki yüzyıla damgasını vuracak olan dünyada küresel bir güç haline geleceğimiz, bölgesinde lider dünyada söz sahibi bir ülke olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından bir tanesi olan Kanal İstanbul'un yarın da İnşallah ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımızın liderliğini atıyoruz. Dünyadaki lojistik hareketlere büyük yön verecek, İstanbul Boğazı'ndaki trafik yükünü ve kaza riskini ortadan kaldıracak Kanal İstanbul'la ilgili de önemli çalışmalara yarın başlamış olacağız. Ve başta söylediğim gibi bütün denizcilerin Dünya Denizciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Türkiye Denizciler Sendikası Genel Başkanı İrfan Mete ise, "Bu anlamlı günde Bakanımızın bizi ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Gemicilerle ilgili sorunlarımızı Bakanımıza ileteceğiz. Kanal İstanbul'un da yarın açılmasının, hem İstanbul'umuza hem ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber