Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 19 Mart 2019 - 20:43 Yorum: 0

Bakan Kasapoğlu, Akçakoca’ya yüzme havuzu ve gençlik merkezi sözü verdi

Belediye başkan adayına destek için Düzce'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akçakoca'ya yüzme havuzu ve gençlik merkezi sözü...

Bakan Kasapoğlu, Akçakoca’ya yüzme havuzu ve gençlik merkezi sözü verdi

Belediye başkan adayına destek için Düzce'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akçakoca'ya yüzme havuzu ve gençlik merkezi sözü verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akçakoca Şehir Meydanı'nda Vali Zülkif Dağlı, Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve partililer tarafından karşılandı. Akçakocasporlu genç futbolcularla bir araya gelen Kasapoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Bakan Kasapoğlu ardından, şehir meydanında bulunan esnafları ziyaret ederek Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici'ye destek istedi. Kasapoğlu, Akçakoca'da yeni inşa edilen spor salonunda incelemeler yaparak, genç minik basketçilerle basket atışlarında bulundu. Bakan Kasapoğlu, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada Akçakoca'ya yüzme havuzu, gençlik merkezi ve semt sahası sözü verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber