Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Haziran 2021 - 19:28 Yorum: 0

Bakan Kasapoğlu, Milli Cimnastikçi Ferhat Arıcan’ı tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Katar'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda paralel bar finalinde altın madalya kazanan...

Bakan Kasapoğlu, Milli Cimnastikçi Ferhat Arıcan’ı tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Katar'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda paralel bar finalinde altın madalya kazanan Ferhat Arıcan'ı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Katar'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda paralel bar finalinde altın madalya kazanan Ferhat Arıcan için kutlama mesajı yayımladı. Kasapoğlu mesajında, "Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda paralel bar finalinde 15 bin 566 puanla altın madalya kazanan Ferhat Arıcan'ı kutluyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ülkemizi Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda da temsil edecek olan Ferhat Arıcan'a başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber