Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Haziran 2021 - 18:48 Yorum: 0

Bakan Kasapoğlu’ndan özel sporcu Muhsine Gezer’e tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Polonya'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda 800 metrede Dünya Şampiyonu olan özel sporcu...

Bakan Kasapoğlu’ndan özel sporcu Muhsine Gezer’e tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Polonya'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda 800 metrede Dünya Şampiyonu olan özel sporcu Muhsine Gezer'i kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Polonya'da düzenlenen Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda 800 metrede Dünya Şampiyonu olan Muhsine Gezer ile madalya kazanan özel sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadeleri kaydetti;

"Polonya'nın Bydgoszcz şehrinde devam eden Dünya Para Atletizm Şampiyonası'ndan sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Şampiyonanın dördüncü gününde 800 metrede Dünya Şampiyonu olarak 800 metrede ülkemize ilk altın madalyayı kazandıran Muhsine Gezer'i kutluyorum. Ay-yıldızlı Bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şampiyonada ayrıca 2'si gümüş, 2'si bronz olmak üzere 4 madalya kazanan sporcularımızı da tebrik ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber