Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
Sami Er
Spor 16 Ekim 2019 - 15:08 Yorum: 0

Bakan Kasapoğlu’ndan TSK Milli Takımı sporcularına destek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Askeri Sporlar Konseyince düzenlenen Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek...

Bakan Kasapoğlu’ndan TSK Milli Takımı sporcularına destek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Askeri Sporlar Konseyince düzenlenen Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek milli sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çin'in Wuhan şehrinde 18-27 Ekim Uluslararası Askeri Sporlar Konseyi (CISM) tarafından düzenlenecek organizasyona katılmak için bu ülkeye gidecek Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Milli Takımı sporcularına destek verdi.

Milli sporcuların 4 yılda bir düzenlenen CISM Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları'na hummalı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Atıcılık, atletizm ve güreş branşlarında toplam 19 sporcuyla temsil edileceğimiz bu dev organizasyon öncesinde, milletimizin duaları, milli sporcu kardeşlerimizle olacak. Sporcularımızın şanlı Türk ordusunu oyunlarda en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Bakan Kasapoğlu, son dönemde sporun pek çok branşında uluslararası başarıların ardı ardına geldiğini hatırlatarak, "Sporda çok bereketli bir dönemi yaşıyoruz. Peş peşe gelen başarılar, şampiyonluklar hepimizi sevindiren, gururlandıran çok önemli faktörler oldu. Bu başarıların Türk Silahlı Kuvvetleri Milli Takımı sporcularımıza da tekrarlanacağına yürekten inanıyor, tüm sporcularımıza Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları'nda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

3 branşta 19 milli sporcu temsil edecek

Çin'in ev sahipliğinde düzenlenecek CISM Dünya Askeri Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni 18 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek. 19-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek oyunlarda mücadele edecek Türk Silahlı Kuvvetleri Milli Takımı'nda yer alan sporcular şöyle:

ATICILIK

Yavuz Keskin, Hasan Çoban, Emrah Ceylan, Mert Nalbant, Murat Kılıç, Mustafa Serhat Şahin, Nedim Tolga Tuncer

ATLETİZM

Mehmet Soytürk, Hamza Aydoğan, Mustafa İncesu, Yavuz Can

GÜREŞ

Enes Başar, Aslan Atem, Metehan Başar, Rıza Kayaalp, Selahattin Kılıçsallayan, Soner Demirtaş, Fatih Yaşarlı, Taha Akgül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber