Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Mart 2017 - 00:03 Yorum: 0

Bakan Kaya, “16 Nisan’da Türkiye’nin sesini tüm Avrupa duyacak”

Ümraniye'de engelliler ve aileleriyle buluşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "16 Nisan'da evetler öyle bir yüksek çıkacak ki,...

Bakan Kaya, “16 Nisan’da Türkiye’nin sesini tüm Avrupa duyacak”

Ümraniye'de engelliler ve aileleriyle buluşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "16 Nisan'da evetler öyle bir yüksek çıkacak ki, bütün Avrupa Türkiye'nin sesini duyacak" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği engelliler buluşması yemeğine katıldı. Ümraniye Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen yemeğe Bakan Kaya'nın yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Birlikte yenilen yemeğin ardından söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "16 Nisan Türkiye'nin kaderinde en önemli dönüm noktası. İnşallah bu dönüm noktasını Türkiye'yi istikrarla ileriye taşıyacak bir dönüm noktası haline çevirecek milletimiz. 16 Nisan'da da bu millet kadrini kıymetini bildiği bu hizmetlerin bedeli olarak bu millet Türkiye'yi yarınlara istikrarlı bir şekilde taşıyacak 18 maddelik anayasa değişikliğine evet demek suretiyle yarını daha istikrarlı kılacak şekilde 16 Nisan'ı neticelendirmiş olacağız. Hepinizi bu noktada gayrete himmete ve hizmete davet ediyorum" dedi.

Başkan Can'ın ardından söz alan Aile ve Sosyal Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Geçen 15 yıllık zaman diliminde ne yapıldıysa daha huzurlu daha güçlü daha müreffeh bir Türkiye için. Ülke olarak aldığımız mesafeden rahatsız olanlar var. Şer cephesi hiçbir zaman boş durmadı. Hiçbir ihanet planı bu topraklarda zemin bulmadı. Bu millet en son 15 Temmuz'da iradesine nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya gösterdi. Bugün Kandil hayır kampanyası için meydanlarda, bizi konsolosluğumuza sokmayan Hollanda, Almanya İsviçre farklı ülkelerde terör örgütünün hayır kampanyalarına izin veriliyor. Bütün bunlara çok güçlü evet diyerek cevap vereceğiz. 16 Nisan'da evetler öyle bir yüksek çıkacak ki bütün Avrupa Türkiye'nin sesini duyacak. Milletin onurlu yürüyüşüne kimse engel olamayacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber