Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Mart 2015 - 23:08 Yorum: 0

Bakan Kılıç, Karate Milli Takımı'nı kutladı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Karate 1 Premier Lig Şarm el-Şeyh etabını, 5 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalyayla genel klasmanın zirvesinde bitiren Türkiye Karate Milli Takımı'nı...

Bakan Kılıç, Karate Milli Takımı'nı kutladı

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Karate 1 Premier Lig Şarm el-Şeyh etabını, 5 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalyayla genel klasmanın zirvesinde bitiren Türkiye Karate Milli Takımı'nı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Kılıç, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde karate sporunda aldığımız başarılı sonuçları dikkatle ve gururla izlemekteyim. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda milli karatecilerimiz, ülkemizi başarıyla temsil etmişti. Aynı isimlerin hız kesmeden başarılarına devam etmesi, yükselmekte olan Türk sporu adına bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Son olarak Mısır'da düzenlenen Karate 1 Premier League Şarm El Şeyh etabında 5'i altın, 3'ü gümüş ve 4'ü bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazanarak, genel klasmanda birinci olan Karate Milli Takımı'nı tebrik ederim. İnanıyorum ki bu başarının devamını 19-22 Mart tarihlerinde İstanbul’da, ülkemizin evsahipliğinde düzenlenecek 50. Avrupa Karate Şampiyonası'nda da gösterecek ve bizleri yine gururlandıracaklardır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber