Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Haziran 2016 - 22:03 Yorum: 0

Bakan Kılıç Kavak’ta Binlerce Kişi İle İftar Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Ülkemizin birliği için ortaya koyduğumuz mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

Bakan Kılıç Kavak’ta Binlerce Kişi İle İftar Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Ülkemizin birliği için ortaya koyduğumuz mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kavak ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Kavak Melih Gökçek Dostluk Parkı'nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı programın açılış konuşmasını AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel yaptı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Bakan Akif Çağatay Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın gayretleri sonucunda ilçenin her geçen gün güzelleştiğini belirterek ilerleyen günlerde 20'ye yakın projenin de açılışını gerçekleştireceklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, parti olarak başarılı olmalarının sırrını vatandaştan aldıkları güç ve enerjiye bağladı. Göksel, her programda kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek, parti olarak vatandaşlar için çalışmaya devam edeceklerini sözünü verdi.

Vatandaşların Ramazan'ını tebrik ederek konuşmasına başlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sayın Bakanım, Ankara'dan buraya kadar bizimle beraber iftar programına katılmak için geldi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu iftar programına katılım sağlayan siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar ve hayırlı bayramlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

"ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ İÇİN ORTAYA KOYDUĞUMUZ MÜCADELEYE SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Biz AK Parti teşkilatları olarak birçok çalışmayı hükümetimizle birlikte yapıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah sağlık ve sıhhatle Kadir Gecesi ve bayrama ulaşırız. Rabbim, ülkemizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmasın. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ülkemizin biriliği ve beraberliği için ortaya koyduğumuz mücadelede en sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğiz ve hiçbir an bu kararlıktan sapmayacağız. İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz. Bu duygularla hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin."

Bakan Kılıç, 4 gün kalacağı memleketi Samsun'da değişik programlara katılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber