Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 07 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Bakan Kılıç, madde bağımlısı gençlerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Adıyaman'daki ziyareti sırasında madde bağımlısı gençleri ziyaret etti

Bakan Kılıç, madde bağımlısı gençlerle bir araya geldi

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'daki ziyareti sırasında madde bağımlılığı tedavisi gören gençleri ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Adıyaman'da madde bağımlılığı tedavisi gören gençlerle bir araya geldiği belirtildi.

Adıyaman’daki inceleme ve temasları sırasında Kardelen Gençlik Derneği’nin rehabilitasyon merkezinde madde bağımlılığı tedavisi gören gençlerle biraya gelen Kılıç, onlarla bir süre sohbet ettiği ifede edildi.

Gençlerin hayat hikayesini dinleyen ve sorunlarıyla ilgili bilgi alan Kılıç, "Sorunlarınız bizim sorunumuz. Yakından ilgileneceğim. Ailenize ve topluma yararlı gençler olmanız için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" diye konuştu.

Kardelen Gençlik Derneği yetkilileri de  madde bağımlısı  gençlerin  tedavisi ve topluma kazandırılmaları konusunda Adıyaman Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde çalıştıklarını  anımsattı.

Yetkililer, üçer aylık dönemler halinde tedavi gören gençlerin haftada 5 gün spor merkezlerinden faydalandıklarını belirttiler.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber