Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...
Sami Er
Spor 25 Mart 2017 - 12:58 Yorum: 0

Bakan Kılıç: "Yeni stadyum hazır, en iyi çim Samsun’da"

Samsun'da esnaflarla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Samsunspor'un yeni stadyumu hazır. En iyi çim Samsun'da. İnşallah bu...

Bakan Kılıç: 'Yeni stadyum hazır, en iyi çim Samsun’da'

Samsun'da esnaflarla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Samsunspor'un yeni stadyumu hazır. En iyi çim Samsun'da. İnşallah bu zemin üzerinde büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Tekkeköy Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, esnaflarla bir araya geldi. Programa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile esnaflar katıldı.

Esnaflara hitap eden Bakan Kılıç, "Hepimizin elini taşın altına koyması gerekir. Şunu bilmemiz lazım; bir değişim ve dönüşümden geçiyoruz. Şu anda Samsun'da ne kadar büyük alt yapı yatırımı olduğunu görüyorsunuz. Tramvayın alt yapısının oluşmuş olması da bunlardan birisi. Buradan artık şehrin merkezine gidebiliyorsunuz. Bu çok az şehirde vardır. Dolayısıyla güzel yatırımların olduğu bir dönemden geçiyoruz" şeklinde konuştu.

"Samsunspor büyük başarılara imza atacak"

Bakan Kılıç, en iyi çimin Samsunspor Stadı'nda olduğunu ifade ederek, "Samsunspor stadı da bitti. Şunu söyleyebilirim en iyi çim de bizde. Allah'ın izniyle o zeminin üzerinde Samsunspor çok büyük başarılara imza atacak. Zaten şu an tırmanışa geçti ve bu şekilde devam edecek. Sadece o da değil. Etrafıyla beraber gerçekten bir cazibe merkezi haline gelen büyük bir yatırımımız oldu. Birkaç gün önce burada fuar açılışı da yaptık. 3 ayda toplamda 4 yatırım fuarı açtık. Bunlar Samsun'un geleceğine ve gelişmesine katkıda bulunacak şeyler. Burada emekçi kardeşlerim ve işçi kardeşlerim var. Hep beraber el ele kol kola beraberce, biz de destek vererek geleceğe yürüyeceğiz inşallah. Tabii 16 Nisan'da da ben evet diyeceğim, sizin de evet demenizi bekliyorum. Bu arada Salı günü de Cumhurbaşkanımız burada olacak. Hepinizi Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Programa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile esnaflar katıldı.

Bakan Kılıç: "Yeni stadyum hazır, en iyi çim Samsun’da"

Bakan Kılıç: "Yeni stadyum hazır, en iyi çim Samsun’da"

Bakan Kılıç: "Yeni stadyum hazır, en iyi çim Samsun’da"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber