Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Bakan Kılıç'tan "derbi" değerlendirmesi

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Bakan Kılıç'tan 'derbi' değerlendirmesi

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına ilişkin, "Bu iki güzide kulübümüz arasındaki rekabet, Türk futbolunun gelişmesine hizmet etmesi gereken bir rekabet" dedi.

Kılıç, Celal Bayar Üniversitesi Maliye Bölümü'nde öğrenim gören 45 gençle bir araya geldi. Bakanlık binasında gerçekleşen kabulde, öğrencilerin beklentilerini ve sorunlarını dinleyerek bir değerlendirme yapacaklarını ifade eden Kılıç'a, hafta sonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maçla ilgili düşünceleri soruldu. Kılıç, maçın Türkiye'nin en önemli derbilerinden birisi olduğunu söyledi. 

Karşılaşmanın dostluk ve kardeşlik ruhu içinde geçmesini dileyen Kılıç, "Fenerbahçe-Galatasaray maçı umarım olumlu ve güzel hatıralarla hatırlayacağımız bir derbi olur. Bu iki güzide kulübümüz arasındaki rekabet, Türk futbolunun gelişmesine hizmet etmesi gereken bir rekabet. Futbolcu kardeşlerimiz bu bilince sahipler ve yöneticilerin de gerekli sorumluluğu alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.  

Kılıç, maçın, Türkiye'nin her yerinden ve yurtdışından ilgiyle takip edileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"İzlenme oranı yüksek olacak. Umarım ülkemizin yurtdışındaki tanıtımına olumlu yönde katkı yapacak güzellikte bir maç oynanır. Bütün spor severler, futbolcular ve yöneticilerden isteğimiz, bunu bir futbol ve spor şöleni olarak yaşamaları. Sahada iyi oynayan, iyi mücadele ederek kazansın ama 3 ihtimalli bir maç olduğunu da unutmayalım. Önemli olan sportmenlik, kardeşlik ve dostluktur" ifadelerini kullandı.   

Kabul, daha sonra basına kapalı devam etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber