Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Haziran 2017 - 21:53 Yorum: 0

Bakan Kılıç’tan genç sporculara tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fransa'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Atletizm Şampiyonası'nda madalya kazanan genç sporcular için tebrik...

Bakan Kılıç’tan genç sporculara tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fransa'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Atletizm Şampiyonası'nda madalya kazanan genç sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Fransa'da 24 Haziran tarihinde başlayan; Okul Sporları Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Türk sporcular tarihi başarılar elde ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Okul Sporları (ISF) Atletizm Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcuları yayımladığı mesaj ile tebrik etti. 24 - 30 Haziran tarihleri arasında Fransa'nın Nancy kentinde 31 ülkeden 650 atletin katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Dünya Atletizm Şampiyonası'nın 4'üncü gününde 100 metre engellide Şevval Ayaz, 300 metre engellide Leyla Yanardağ, cirit atmada Münevver Hancı ve sırıkla yüksek atlamada Mesure Tutku Yılmaz, Ersu Şaşma ile Rümeysa Ökdem altın madalya kazandı. Disk atmada Burak Dertli, üç adım atlamada Esra Yılmaz, 200 metrede Akın Özyürek, 400 metrede Umut Şahbaz, gülle atmada Göktuğ Zafer Demir, 800 metrede Şilan Ayyıldız, gümüş madalyanın sahibi oldu. 300 metre engellide Avrupa Şampiyonu olan Leyla Yanardağ aynı zamanda uzun atlamada bronz madalya kazandı.

Bakan Kılıç, Şampiyona'da madalya kazanan sporcularımız için yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Fransa'nın Nancy kentinde devam eden, Okul Sporları Dünya Atletizm Şampiyonasında mücadele eden sporcularımız elde ettikleri derecelerle bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşatıyor. Madalya kazanan sporcularımızı kutluyorum. Sporcu kardeşlerimin elde ettiği başarılar bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Kazanılan madalyalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okul Sporları Dünya Atletizm Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber