Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 12 Eylül 2016 - 16:28 Yorum: 0

Bakan Kılıç’tan Samsun’da bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Tüm milletimize, İslam alemine Kurban Bayramı hayırlar getirsin inşallah. Rabbim bu milleti bölmeye çalışanlara,...

Bakan Kılıç’tan Samsun’da bayram mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Tüm milletimize, İslam alemine Kurban Bayramı hayırlar getirsin inşallah. Rabbim bu milleti bölmeye çalışanlara, ayırmaya çalışanlara, birbirine düşürmeye çalışanlara fırsat vermeden inşallah geleceğe güçlü, kuvvetli bir şekilde hep beraber yürümeyi bizlere nasip etsin" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Atakum ilçesindeki Mimar Sinan Cami'nde bayram namazını kılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bakan Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu. Birlik ve beraberlik çağrısında da bulunan Bakan Çağatay Kılıç, "Bu yazın yaşadığımız Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, PKK terör örgütünün ülkemize, milletimize karşı olduğu bölücü hareketlerin karşısında dimdik durduk. Bunlardan inşallah geleceğe doğru çok daha farklı yollarda beraber yürüyeceğiz. Rabbim devletimizi, milletimizi tüm kötülüklerden muhafaza etsin" diye konuştu.

Kutsal topraklarda hac ibadetini yerine getirenlerin ibadetlerinin kabul olması temennisinde de bulunan Bakan Çağatay Kılıç sözlerini şöyle tamamladı: "Kardeşlerimizin haccı makbul olsun inşallah. Duaları kabul olur inşallah. Bizde buradan dualarımızı ettik. İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum ve mazlum coğrafyalarda dara düşmüş olan şu anda İslam aleminden destek bekleyen tüm Müslüman kardeşlerimize de rabbim inşallah en kısa sürede dertlerine deva olacaktır. Nice bayramlara birlik, beraberlik, huzur içinde ulaşmayı Rabbim bize nasip etsin."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber