Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:14 Perşembe Belediyesi’nde ilk meclis toplantısı17:13 Niğde, 8 ülkeden sanatçının orijinal eserlerinin yer aldığı sergiye ev sahi...17:12 Çocuk şenliği Selçuk’a renk katacak17:10 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni so...17:08 Danimarka’da havalimanı bomba ihbarı üzerine boşaltıldı: 1 gözaltı17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı
Siyaset 28 Haziran 2022 - 17:18 Yorum: 0

Bakan Kirişçi, Gökçebey ve Devrek’te incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, selden etkilenen Gökçebey ve Devrek ilçelerinde selden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek incelemelerde...

Bakan Kirişçi, Gökçebey ve Devrek’te incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, selden etkilenen Gökçebey ve Devrek ilçelerinde selden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Çaycuma ilçesine bağlı Adaköy'deki hayvan çiftliğinde incelemelerde bulundu. Selden etkilenen çiftlik sahibiyle görüşen Bakan Kirişçi, yeni doğan bir buzağıyı elleriyle besleyerek sevdi. Ardından Bakacakkadı beldesine geçen Tarım ve Orman Bakanı, derelerin taşması sonucu evleri ve seraları zarar gören vatandaşları dinledi.

Tarım Sigortası'nın öneminden bahseden Bakan Kirişçi, "Arabaya bindiğinizde zorunlu trafik sigortası neyse burada da kendi sigorta şirketinizin marifetiyle zararınızın önemli bir bölümünü karşılarsınız. Ama bütün bunlara rağmen devlet bu zararınızı karşılama konusunda gerekli iradeyi ortaya koyuyor. Ben size yol yöntem söylüyorum. Bunu yapıp yapmamak konusu sizin kendi tercihiniz. Ama böyle bir imkanınız da var. Ödediğiniz sigorta priminin yarısını biz ödüyoruz bakanlık olarak. Yarısını da vatandaşımız ödüyor. Bu imkanı kullanırsanız Allah göstermesin dersiniz ki "Zarar ziyan var, gel tespit et. Zararımı ziyanımı senden tahsil edeceğim" dersiniz. İş biter" diye konuştu.

Gökçebey ilçesine hareket eden Bakan Vahit Kirişçi, Çay Mahallesi'nde evleri sular altında kalan vatandaşlarla görüştü. Burada çocuklara hediyeler de veren Bakan Kirişçi, maddi zararın meydana geldiği ikamet sahipleriyle görüşerek "Devlet yanınızda" diye ifade etti. İlçede derenin taştığı güzergahı inceleyen Bakan Kirişçi, Devrek ilçesine bağlı Gürbüzler köyünde hasar gören köprüyü yerinde inceledi. Bakan Kirişçi ilçe ziyaretlerinin ardından il merkezine hareket etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber