Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 08 Temmuz 2020 - 17:38 Yorum: 0

Bakan Koca’nın örnek gösterdiği şehirde tedbirler aralıksız sürüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın korona virüs mücadelesi konusunda örnek gösterdiği 5 il arasında bulunan Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde alınan...

Bakan Koca’nın örnek gösterdiği şehirde tedbirler aralıksız sürüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın korona virüs mücadelesi konusunda örnek gösterdiği 5 il arasında bulunan Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde alınan tedbirler kapsamında, dezenfeksiyon işlemleri ilk günden bu yana titizlikle sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın korona virüs mücadelesi konusunda örnek gösterdiği 5 il arasında bulunan Tekirdağ'da tedbirler elden bırakılmıyor. Süleymanpaşa Belediyesi, her geçen gün etkisini kaybeden Korona virüsü salgını ile mücadelesinde hız kesmiyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen sağlık kuruluşları, resmi kurumlar ve umuma açık alanların dezenfeksiyon işlemlerini ilk günden bu yana titizlikle sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, halk sağlığının korunmasına yönelik çalışmalarına da aynı özenle devam ediyor. Her türlü bakteri ve virüsün barınma olanağı bulabileceği çöp konteynerleri, Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak dezenfeksiyondan geçiriliyor. Son olarak Namık Kemal Mahallesinde yer alan tüm konteynerler arındırma işlemine tabi tutuldu. Çalışmaların etap etap tüm Süleymanpaşa'da devam ettiği ifade edildi.

Çocuklar parklarda güvenle oynuyor

Öte yandan, sokağa çıkma kısıtlamalarının kademeli olarak kaldırılmasının ardından, özellikle çocukların yoğun olarak kullandığı parklar da periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız olarak temizlenen çocuk parkları, Süleymanpaşalı miniklerin güvenle oynamaları için hazır hale getiriliyor.

Bakan Koca’nın örnek gösterdiği şehirde tedbirler aralıksız sürüyor

Bakan Koca’nın örnek gösterdiği şehirde tedbirler aralıksız sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber