Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Kasım 2016 - 17:53 Yorum: 0

Bakan Müezzinoğlu, STK’larla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt programı çerçevesinde bir araya geldiği sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle ilin sorunlarını...

Bakan Müezzinoğlu, STK’larla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt programı çerçevesinde bir araya geldiği sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle ilin sorunlarını görüştü.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu, CHP Siirt İl Başkanı Nevaf Bilek, meslek odaları ve ilgili kurum temsilcileri ile bazı STK temsilcilerinin katılımıyla bir otelde düzenlenen toplantıda ilin sorunları konuşuldu. Meslek örgütü temsilcilerinin alanlarıyla ilgili sorunlarını aktardığı toplantıda, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu da ilin ekonomik sorunları ve çözüm önerilerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na iletti. Basına kapalı yapılan toplantının son bölümünde, Bakan Müezzinoğlu genel değerlendirmede bulundu.

Bakan Müezzinoğlu, daha sonra AK Parti Siirt il danışma meclisi toplantısına katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber