Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Eylül 2016 - 20:58 Yorum: 0

Bakan Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi’ni ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.

Bakan Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi’ni ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mümin Şahin, Prof. Dr. Cem Uzun, Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de bulundu. Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'nde bulunan rektörlük binasına gelen Bakan Müezzinoğlu, Rektörlük Şeref Defteri'ni imzaladı.

Rektörlük makamına geçen Bakan Müezzinoğlu Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Prof. Dr. Tabakoğlu Bakan Müezzinoğlu ile milletvekilliği esnasında tanıştıklarını belirterek, "Sağlık Bakanlığınız döneminde Edirne ve Üniversiteye çok büyük katkılarınız oldu. Şimdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yeni görevinizde biz de size başarılar diliyoruz. Edirne'ye desteğiniz çok büyük. Bundan sonraki destekleriniz için de şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

Prof. Dr. Tabakoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu'na UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ne giren 2. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin maketini hediye etti.

Rektörlük ziyaretinin ardından Trakya Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret eden Bakan Mehmet Müezzinoğlu, hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber