Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 19 Ekim 2021 - 23:23 Yorum: 0

Bakan Muş: “Türkiye’nin dünya ihracatından aldığı pay ilk kez yüzde 1’in üzerine çıktı”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türk ürünlerinin dünyanın dört bir yanına ihraç edildiğini belirterek, "Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı pay Cumhuriyet...

Bakan Muş: “Türkiye’nin dünya ihracatından aldığı pay ilk kez yüzde 1’in üzerine çıktı”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türk ürünlerinin dünyanın dört bir yanına ihraç edildiğini belirterek, "Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı pay Cumhuriyet tarihinde ilk kez yüzde 1'in üzerine çıktı" ifadesini kullandı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, artık Türk ürünlerinin dünyanın dört bir yanına ihraç edildiğini belirterek, "Türkiye'nin dünya ihracatından aldığı pay Cumhuriyet tarihinde ilk kez yüzde 1'in üzerine çıktı. Bu rakam; 1980'de yüzde 0.14, 2000'de yüzde 0.43 idi. Bu başarı Türkiye'nin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber