Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 01 Eylül 2016 - 23:38 Yorum: 0

Bakan Müsteşarından kahraman şehidin babasına geçmiş olsun ziyareti

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra cuntacılar tarafından şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in bacaklarından ameliyat olan...

Bakan Müsteşarından kahraman şehidin babasına geçmiş olsun ziyareti

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra cuntacılar tarafından şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in bacaklarından ameliyat olan babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı hastanede ziyaret etti.

Niğde'de 3. Tarım Fuarına katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Muhammed Ali Garip ve Niğde Şehit Aileleri Başkanı Ömer Demir ile birlikte fuar açılışından sonra Niğde Devlet Hastanesine giderek Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in ameliyat olan babasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, ziyarete gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret yazıcı'ya ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber