Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Temmuz 2017 - 21:48 Yorum: 0

Bakan Osman Aşkın Bak, İşitme Şampiyonu Engelli Voleybol Erkek Milli Takımı’nı tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda şampiyonluğa ulaşan Erkek Milli Voleybol Takımı'nı...

Bakan Osman Aşkın Bak, İşitme Şampiyonu Engelli Voleybol Erkek Milli Takımı’nı tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda şampiyonluğa ulaşan Erkek Milli Voleybol Takımı'nı tebrik etti.

Türkiye ile Ukrayna arasında oynanan final maçını, Avrupa ve dünya şampiyonu unvanıyla bu organizasyona katılan ay-yıldızlılar, müsabakayı 25-22, 25-21 ve 25-23'lük setler sonucunda kazanarak altın madalyayı elde etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Samsun'da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda, üstün bir mücadele örneği göstererek şampiyonluğa ulaşan Erkek Milli Voleybol Milli Takımımızı tebrik ederim. Millilerimizin finale kadar gelmesinde ve 3-0'lık skorla altın madalyanın sahibi olmasında emeği geçen herkesi gönülden kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber