Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Temmuz 2017 - 12:13 Yorum: 0

Bakan Osman Aşkın Bak, Yıldız Milli Güreşçileri kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan milli güreşçileri...

Bakan Osman Aşkın Bak, Yıldız Milli Güreşçileri kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan milli güreşçileri tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan milli güreşçileri kutladı.

Bosna Hersek'te düzenlenen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nin ikinci gününde, 85 kiloda mindere çıkan milli güreşçimiz Ömer Ağtaş Avrupa ikincisi olurken, 42 kiloda mücadele eden Furkan Üçoluk ile 69 kiloda mücadele eden Umur Aybey üçüncü oldu.

Bakan Osman Aşkın Bak'tan tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bosna Hersek'te düzenlenen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Ömer Ağtaş ile bronz madalya kazanan Furkan Üçoluk ve Umur Aybey'i gönülden kutluyorum. Milli sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırdı. Ata sporumuz olan güreşte elde edilen başarılı sonuçlar bizleri mutlu ediyor ve geleceğe dair umutlandırıyor. Bu başarılarda emeği geçen herkese ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber