Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Kasım 2017 - 11:18 Yorum: 0

Bakan Osman Aşkın Bak’tan milli güreşçilere tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda toplam 4 madalya kazanarak Dünya Üçüncüsü olan Grekoromen Milli Takımı'nı...

Bakan Osman Aşkın Bak’tan milli güreşçilere tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda toplam 4 madalya kazanarak Dünya Üçüncüsü olan Grekoromen Milli Takımı'nı tebrik etti.

Polonya'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil yapılan final müsabakalarıyla sona ererken, 80 kiloda Burhan Akbudak altın, 75 kiloda Fatih Cengiz altın, 98 kiloda Fatih Başköy ve 71 kiloda Murat Dağ bronz madalya kazandı. Türkiye toplam 4 madalya ile takım sıralamasında Gürcistan ve Rusya'nın ardından Dünya üçüncüsü oldu.

Bakan'dan Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan grekoromen milli takımı için bir tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Polonya'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda sporcularımız başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Şampiyonada altın madalya kazanan Burhan Akbudak ve Fatih Cengiz ile bronz madalyanın sahibi olan Fatih Başköy ve Murat Dağ kardeşlerimi gönülden tebrik ediyorum.

Böyle önemli başarılara imza atarak ülkemize büyük bir sevinç yaşatan milli sporcularımız, gelecek için bizlere umut veriyor. Uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran sporcumuzun gelecek organizasyonlarda da büyük başarılara imza atmasını temenni ediyor ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber