Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 03 Aralık 2016 - 13:39 Yorum: 0

Bakan Özhaseki Kayserispor’u ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'u ziyaret ederek, yöneticiler ile sohbet etti.

Bakan Özhaseki Kayserispor’u ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'u ziyaret ederek, yöneticiler ile sohbet etti. Bakan Özhaseki, "Kulübümüze sahip çıkacağız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'u ziyaret ederek takımın yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ile bir süre sohbet eden Bakan Özhaseki, futbolcular ile hatıra fotoğrafı çekindi. Ziyarette konuşan Özhaseki, şehrin yerel yöneticileri ile beraber Kayserispor'a sahip çıkacaklarını kaydetti.

Özhaseki, "Sezon başından itibaren keyifle sizi seyretmeye başladık. Ben yıllarca bu kulüpte başkanlık yaptığım için az çok futboldan anladığımı zannediyorum. Bu sene süper bir takımımız var dedik ama şanssızlıklar yakanızı bırakmadı. Biz ümitliyiz. İnşallah iyi olacak. Kulübede sahip çıkacağız. Şehrin ilgisi eksik gibi gözüküyor ama ileride biz bunu hareketlendiririz. Bana ne düşüyorsa, arkadaşlarımıza ne düşüyorsa, şehrin yerel yöneticilerine ne düşüyorsa herkes gerekeni yapacak. Hep birlikte iyi günler göreceğiz diye ümit ediyorum. Az çok sizin futbol geçmişinizi biliyoruz. Futbolu da yakından takip ettiğim için sizleri de yakından tanıyorum. Bulunduğumuz yerde ne size nede bize yakışmıyor. Önümüzdeki günlerde sizden başarılar bekliyoruz. Bu başarı neticesinde de bize ne düşüyorsa bizde onu yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Bakan Özhaseki'ye isminin yazılı olduğu 38 numaralı Kayserispor forması hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber