Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Ekim 2016 - 15:33 Yorum: 0

Bakan Özhaseki, Sanat Merkezi ve Sanat Sokağını gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atık Yönetimi Sempozyumu'na katılmak üzere Malatya'ya...

Bakan Özhaseki, Sanat Merkezi ve Sanat Sokağını gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atık Yönetimi Sempozyumu'na katılmak üzere Malatya'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sanat Merkezi ve Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağını gezdi.

Sanat Merkezi ve Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağındaki geziye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, ilçe Belediye Başkanları ve daire başkanları ile şube müdürleri katıldı.

Gezi sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sanat Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında Bakan Özhaseki'ye bilgi verdi. 19. TÜRKSOY Ressamlar Buluşması kapsamında 19 ülke ressamları tarafından açılan resim sergisini de gezen Bakan Özhaseki, 19 ülke ressamlarının Malatya'da bir araya gelmelerinin önemli bir etkinlik olduğunu ve ortaya çok güzel eserler çıktığını gördüklerini söyledi.

Sanat Merkezi gezisi sırasında, Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan bir tablo da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından Bakan Özhaseki'ye takdim edildi.

Sanat Merkezi ve Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı'nın Malatya'nın sosyal ve kültürel kimliğine çok büyük katkıları olduğuna inandığını belirten Bakan Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ilin fiziki sorunlarına olduğu kadar sosyal ve kültürel hizmetlere de önem vermesinden mutluluk duyduğunu belirterek, kendisini tebrik ettiğini ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Sanat Merkezi ve Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı gezisinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki onuruna bir yemek verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber