Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Ağustos 2016 - 17:28 Yorum: 0

Bakan Özlü işçilerle birlikte yemek yedi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü bir dizi inceleme ve ziyaret kapsamında geldiği Manisa'da Vestel Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Bakan Özlü işçilerle birlikte yemek yedi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü bir dizi inceleme ve ziyaret kapsamında geldiği Manisa'da Vestel Fabrikasında incelemelerde bulundu. Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Zorlu'dan fabrika hakkında bilgiler alan Bakan Özlü öğle yemeğini de işçilerle birlikte yedi.

Manisa Organize Sanayi Bölgesinde (MOSB) faaliyet gösteren Vestel fabrikasını ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'dan bilgi aldı. Bakan Özlü'nün ziyaretine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de eşlik etti.

Fabrika gezisi boyunca Nazif Zorlu'dan ve üretim alanındaki teknik ekipten bilgiler alan Bakan Özlü sık sık işçilerle sohbet etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Bakan Özlü Vestel'in yerli üretimlerini yakından incelerken işçilerle de öğle yemeğinde bir araya geldi. Bakan Özlü, Vestel gezisinin ardından Manisa OSB Müdürlüğünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber