Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 03 Eylül 2016 - 18:38 Yorum: 0

Bakan Özlü, OSB ve Tillo ilçesini ziyaret etti

Temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, il ziyareti kapsamında sırasıyla Ak Parti Siirt İl Başkanlığı'nı...

Bakan Özlü, OSB ve Tillo ilçesini ziyaret etti

Temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, il ziyareti kapsamında sırasıyla Ak Parti Siirt İl Başkanlığı'nı Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ve Tillo ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde Sakarya heyetiyle birlikte AK Parti Siirt İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Özlü, Siirt'teki belediye hizmetlerini eleştirdi. Siirt'in belediye hizmetlerinin hiç iyi olmadığını, bir sonraki seçimlerde mutlaka belediyenin Ak Parti tarafından alınması gerektiğini belirten Bakan Özlü, "Teşkilat olarak Ak Parti olarak size bir büyük görev daha düşüyor; önümüzdeki seçimlerde Siirt'i almak. Yani Siirt Belediye Başkanlığı Siirt'teki yerel hizmetleri götürmesi bakımından çok önemlidir. Bakın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız var burada. Sakarya'ya bakalım Siirt'e bakalım bir mukayese yapalım aradaki farkı. İnşallah önümüzdeki günlerde Siirtli kardeşlerimizi Sakarya'da misafir edeceğiz. Oradaki hizmetleri görsünler. İnşallah bir sonraki seçimde Siirt'e yakışır bir belediye başkanı ve belediye hizmetini Siirt'te görürüz" dedi.

Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Bakan Özlü'ye isminin yazıldığı Siirt tiftik battaniyesi hediye etti. Bakan Özlü daha sonra beraberindeki iş adamlarıyla Doluharman köyü yakınlarındaki Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek aktif olan işletmeleri gezdi. Daha sonra Tillo ilçesine geçen Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Özlü, burada yapılan meydan projesi çalışmalarını yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı. Bakan Özlü, İbrahim Hakkı Hazretleri türbesi ve müzesini de ziyaret ettikten sonra Siirt'ten aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber