Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Mart 2017 - 21:38 Yorum: 0

Bakan Özlü: “Tembellikle iktidar olunmaz”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Hem tembel tembel yatacaksın, hem de iktidar da olmayı isteyeceksin böyle bir şey yok" dedi.

Bakan Özlü: “Tembellikle iktidar olunmaz”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Hem tembel tembel yatacaksın, hem de iktidar da olmayı isteyeceksin böyle bir şey yok" dedi.

Bursa'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yıldırım ilçesi Davutdede Mahalle sakinleri ile bir düğün salonunda bir araya geldi. Referandumdan evet çıkması halinde siyasetin meydana getirdiği krizlerin yaşanmayacağını dile getiren Özlü, "Seçimler olur olmaz hükümet kurulup, icraatlara başlayacak. Demokrasilerde esas olan millettir. Tek adam diye anlatılanlara asla kulak asmayın. Diktatörler seçimle gelip seçimle gitmezler. Darbe ile gelirler. AK Parti bugüne kadar hep seçimle geldi. Serbest meydan isteyen istediği gibi çalışsın. Çalışsınlar onların da olsun. Hem tembel tembel yatacaksın, hem de iktidar da olmayı isteyeceksin böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odasının (BESOB) düzenlediği girişimcilik kursundan başarılı olanlara belgelerini takdim Bakan Özlü, "Girişimciler, adetlere, alışkanlıklara, ezberlere, klişelere takılıp kalmayan özgür bireylerdir. Girişimciler, yeniliklere açık cesur insanlardır. Girişimci, çevrenin ne dediğine aldırmaz, işin doğrusunu araştırır, aklına ve mantığına göre karar verir. Bunlar, aslında hepimizin sahip olması gereken meziyetler." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber