Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 12 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Bakan Sarı: “Kendisine Tavsiyemiz Millet Önünde Özür Dilemesidir”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz"...

Bakan Sarı: “Kendisine Tavsiyemiz Millet Önünde Özür Dilemesidir”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" sözlerini eleştirerek, "Kendisine tavsiyemiz, millet önünde özür dilemesidir" dedi.

"Yedi Havza İçin Atıksu Altyapı Tesisleri İnşaatlarını Destekleme Protokol" törenine katılan Bakan Sarı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmadaki "Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" ifadelerine ilişkin şunları söyledi:

"Biz protokoller yapıyor, ülkemizin ilerlemesi, vatandaşımızın refah içinde yaşaması için canla başla çalışıyoruz. Birileri ise ısrarla bu çalışmalarımızı bambaşka noktalara çekiyor. Türkiye dün çok talihsiz açıklamalara tanıklık etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, uzun zamandır kol kola girdiklerinin diliyle konuşmaya başladı. Her fırsatta sözde barış, demokrasi ve milli iradeden dem vuran Genel Başkan, çıkıp kan dökmekten bahsetti. Kendisini milletimizin ferasetine emanet ediyorum. Biz AK Parti olarak siyaset sahnesine çıkışımızdan bu yana siyaseti ahlâkî bir zeminde yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bizim kendisine tavsiyemiz, millet önünde özür dilemesidir. Çünkü esas olan kan ve gözyaşından beslenmek değil, milleti için ufuk açabilmektir. Çünkü esas olan doğrusunu yanlışını öğrenmeden her icraatı eleştirmek değil, yapıcı eleştiriler ortaya koyabilmektir. Kim ne derse desin hükümetimiz alnının akıyla girdiği bu yolda alnının akı ile yürümeye devam edecektir. Bu vesileyle hizmetlerimizin bir örneği olan protokolümüzün Türkiye'nin müreffeh yarınlarına katkı sağlamasını temenni ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber