Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Temmuz 2014 - 22:40 Yorum: 0

Bakan Şimşek’e Gazze için kumbaralarını verdiler

Maliye Bakanı Şimşek’in yolunu kesen 8 ve 6 yaşındaki Akbulut kardeşler, harçlıkları ile doldurdukları kumbaralarını İsrail saldırıları sonucu Gazze’de yetim ve öksüz kalan çocuklara vermesini istedi.

Bakan Şimşek’e Gazze için kumbaralarını verdiler

Gercüş ilçesinde esnaf ziyareti yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e, 6 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi Muhammet Emir ile 8 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi Fadile Akbulut kardeşler, harçlıkları ile doldurdukları kumbaralarını Gazze’deki çocuklara iletmek üzere verdi.

Bakan Şimşek, Gercüş ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada yanına, kardeş olan Muhammet Emir ve Fadile Akbulut geldi. Harçlıkları ile doldurdukları kumbarayı Şimşek'e veren Akbulut kardeşler, paranın Gazze'de yetim ve öksüz kalan çocuklara verilmesini istedi.

Çocukların davranışının kendisini duygulandırdığını belirten Şimşek, Akbulut kardeşlerin davranışının herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

Şimşek, kumbarayı Gercüş Kaymakamı Adem Ergül’e vererek Gazze için açılacak yardım hesabına aktarılmasını istedi. Şimşek, daha sonra Akbulut kardeşlere oyuncak hediye etti.

 

Muhabir: Selma Tür, Nurten Aslan

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber