Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 02 Eylül 2016 - 21:38 Yorum: 0

Bakan Soylu: “FETÖ defterini kapatıp bu milleti illetten kurtaracağız”

Mardin'de bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse bizden hafiyelik sözler beklemesin. İşimizi yapacağız, FETÖ defterini kapatacağız ve bu milleti...

Bakan Soylu: “FETÖ defterini kapatıp bu milleti illetten kurtaracağız”

Mardin'de bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse bizden hafiyelik sözler beklemesin. İşimizi yapacağız, FETÖ defterini kapatacağız ve bu milleti bir illetten kurtaracağız" dedi.

İçişleri Bakanlığı'na atandıktan sonra ilk ziyaretini Mardin'e yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin Valiliği'ni ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Yürüme güzergâhındaki esnafı da ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Soylu, Fenerbahçe forması giyen bir gençle transferle üzerine sohbet ederken, iki çocuğu ile pastanede olan bir kadınla da çocuk bakımı üzerine konuştu. Bu sırada Bakan Soylu'nun yanına ağlayarak gelen iki kadın, darbe teşebbüsünde çocuklarının Hava Harf Okulu'nda gözaltına alındığını ve suçsuz olduklarını söyledi. Bakan Soylu, Türkiye'nin büyük badire atlattığını, her şeyin düzeleceğini söyleyerek, sabretmelerini istedi.

Daha sonra AK Parti İl Teşkilatı'na geçen Bakan Soylu, burada partililere seslendi. Mardin'de olmaktan gurur duyduğunu kaydeden Bakan Soylu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "PKK bir taraftan, bölgenin yeni belası DEAŞ bir taraftan, DHKP-C bir taraftan ve bu milletin bütün duygularını istismar ederek bu ülkeyi birilerinin işgaline hazırlayan FETÖ bir taraftan bu milletin ortaya koymuş olduğu siyasi iradenin hakkından gelmeye çalıştılar. Bazen musluklardan akan kanı gösterip tehdit ettiler, bazen evlere pusula gönderip artık bu işten vazgeçin dediler. Ama Allah'a çok şükür yolunuzdan bir tek milim sapmadınız. Hiçbir şey özgürlüğünüzün, hürriyetimizin, demokrasimizin ve oluşan kardeşliğimizin önüne geçemedi. Silahları acımasız bir şekilde bu millete doğrultular, hendekler kazdılar, çukurlar kazdılar ama bizim en büyük silahımız birlik ve beraberliğimiz oldu. Kimse bizde bizden hafiyelik sözler beklemesin. İşimizi yapacağız, FETÖ defterini kapatacağız ve bu milleti ortaya koyduğu irade ile bir illetten kurtarıp aydınlık geleceğimize bakacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber