Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Bakan Soylu’dan Manisa’ya özel ilgi

AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı iken son yapılan kabine revizyonunda İçişleri Bakanı...

Bakan Soylu’dan Manisa’ya özel ilgi

AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı iken son yapılan kabine revizyonunda İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yarım saati aşkın süren ziyarette Manisa'yı yakından tanıdığını ve özel önem verdiğini ifade eden Bakan Soylu, "Manisa'yı çok seviyorum. İçişleri Bakanı olarak Manisa'ya yapılabilecek ne varsa elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve İsmail Bilen'e makamında sıcak karşılamada bulundu. Pek çok konu başlığının ele alındığı buluşmada Bakan Soylu, ilk olarak PKK, DAEŞ ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele çerçevesinde yürütülen operasyonlarla çalışmalar hakkında Baybatur ve Bilen'e bilgi verdi.

Ziyarette Manisa'da yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü binası hakkında Bakan Soylu'yu bilgilendiren Manisalı vekiller, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'in konuya çok hakim olduğunu, Vali Hakan Güvençer'in de konuya sahip çıktığını belirterek, inşası hızla süren binanın Manisa'ya yakışan ciddiyette ve profilde bir hizmet binası olacağını söyledi.

Manisa'da jandarma ve emniyet teşkilatlarının ihtiyaçları konusuna da değinen AK Partili vekiller, ileriki günlerde yeniden ziyaret ederek taleplerini ileteceklerini ifade etti. Baybatur ve Bilen'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İçişleri Bakanı Soylu, "Manisa özel önem verdiğimiz bir şehir. Manisa'yı çok seviyorum. İçişleri Bakanı olarak Manisa'ya yapılabilecek ne varsa elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Baybatur, Bakan Soylu'nun farklı bir İçişleri Bakanı profili çizeceğine işaret ederek, "AR-GE Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcılığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı döneminden tanıdığımız bir büyüğümüz. Yeni görevinde başarılı olacağına dair inancımız tam. Bizde milletvekilleri olarak kendisinin yanındayız, destekçisiyiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber