Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Ekim 2018 - 23:43 Yorum: 0

Bakan Soylu’dan şehit Türkel’in ailesine ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında operasyonda soğuk havadan etkilenen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma...

Bakan Soylu’dan şehit Türkel’in ailesine ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında operasyonda soğuk havadan etkilenen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in Mersin'deki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde operasyonda olumsuz hava şartlarından etkilenen ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi'ne taziye ziyaretine giden Bakan Soylu'ya, Vali Ali İhsan Su, milletvekilleri ve il protokolü eşlik etti. Burada şehidin babası Hasan Türkel ile erkek kardeşiyle görüşen, şehit ailesine ve mahalle halkına taziyelerini ileten Soylu, Kur'an-ı Kerim tilavetini dinleyip, şehit için duada bulundu. Soylu ayrıca taziyeye gelen diğer şehit aileleriyle de görüşerek, kısa süreli sohbetler etti. Geçen hafta sınırları dolaştıklarını belirten Soylu, "Çatışma olan yerlere gittik. Oradakiler o kadar kuvvetliler ki, ama sizin bu duruşunuzdan kuvvetliler. Allah razı olsun. Allah rahmet eylesin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da selamları olduğunu vurgulayan Soylu, zirveden dolayı kendilerini arayamadıklarını, ilk fırsatta arayacağını da belirtti.

Soylu basına kapalı olarak anne Sebahat Türkel'e de başsağlığı dileyerek, Mersin'den ayrıldı.

Bakan Soylu’dan şehit Türkel’in ailesine ziyaret

Bakan Soylu’dan şehit Türkel’in ailesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber