Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ağustos 2016 - 13:03 Yorum: 0

Bakan Tüfenkci: “Bu hain saldırılar, PKK’nın son çırpınışları”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Van ve Elazığ'da teröristlerin düzenlediği saldırıları değerlendirdi.

Bakan Tüfenkci: “Bu hain saldırılar, PKK’nın son çırpınışları”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Van ve Elazığ'da teröristlerin düzenlediği saldırıları değerlendirdi. Tüfenkci, bu hain saldırıların PKK'nın son çırpınışları olduğunu belirtti.

Bakanlığıyla ilgili bir takım incelemelerde bulunmak üzere tarifeli uçakla Kars'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yi havaalanında Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, kurum ve daire amirleriyle partililer karşıladı.

Kars Valisi Rahmi Doğan ve Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay ile birlikte Kars'a gelen ve havalaalanında gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Tüfenkci, "Bölgedeki terörle mücadelenin de esasında bu Fetullahçı terör örgütüne mensup sözde komutanlara teslim edildiğini de düşündüğümüzde ben inanıyorum ki 15 Temmuz'dan sonra bölgedeki mücadele şekli ve mücadelede alınan sonuçların da olumlu anlamda değişeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Hain saldırıların PKK'nın son çırpınışları olduğuna dikkat çeken Tüfenkci, "Tabi bunu gören terör örgütü, PKK terör örgütü alçakça ve haince saldırılarını devam ettiriyor. Belki de artırarak devam ettiriyor. Ama Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet ve bunun da üstesinden, nasıl şehirlerdeki yapılanmalarını kısa zamanda temizlediysek, bunların bu tür eylemlerini önleyecek gücümüz Allah'a hamd olsun vardır. Ve kısa zamanda bu noktada olumlu adımlar da atılacaktır. Bu PKK'nın son çırpınışları diye ben değerlendiriyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Bülent Tüfenkci, daha sonra beraberindekilerle birlikte karayolu ile Ardahan'a hareket etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber