Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 11 Eylül 2016 - 17:03 Yorum: 0

Bakan Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci yaşlıları ve çocukları ziyaret etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya'da bayram öncesi yetiştirme yurtlarında kalan çocukları ve huzurevindeki yaşlıları...

Bakan Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci yaşlıları ve çocukları ziyaret etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, Malatya'da bayram öncesi yetiştirme yurtlarında kalan çocukları ve huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci, beraberinde Malatya Valisi Mustafa Toprak'ın eşi Selime Toprak ve AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu, MİAD Sevgi Evleri ve huzurevini ziyaret etti. İlk olarak Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukları ziyaret eden Esra Tüfenkci, burada çocuklara bayram harçlığı dağıtarak, yetkililerden yurt ve çocuklar hakkında bilgiler aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Tüfenkci, çocukların sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Tüfenkci, beraberindekilerle birlikte daha sonra MİAD Sevgi Evleri'nde kalan küçük çocukları ziyaret etti. Burada çocuklara yakın ilgi gösteren Tüfenkci, çocuklara bayram hediyesi ve harçlık dağıttı. Esra Tüfenkci, beraberindekiler ile birlikte son olarak huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Tüfenkci, buradaki yaşlılarla da tek tek selamlaşarak, uzun uzun sohbet etti. Yaşlıların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Tüfenkci, huzurevi yetkililerinden bilgiler aldı.

Huzurevi ziyareti çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Esra Tüfenkci, Kurban Bayramı öncesi yaşlıların elini öpmek ve hayır dualarını almak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Burada yaşlılarımızın sağlıklı ve huzurlu olduklarını gördük, bu bizi son derece memnun etti. İnşallah güzel bir bayram geçirirler. Ben de bu vesile ile şimdiden herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber