Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Mayıs 2016 - 18:28 Yorum: 0

Bakan Yardımcısı Boynukalın Elazığ’da

Gençlerin güzel ve değerli işler yapmasını isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Abdurrahim Boynukalın, düzeyli, kaliteli projelere ihtiyaçlarının olduğunu...

Bakan Yardımcısı Boynukalın Elazığ’da

Gençlerin güzel ve değerli işler yapmasını isteyen Gençlik ve Spor Bakanı Abdurrahim Boynukalın, düzeyli, kaliteli projelere ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Elazığ'da Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şubesi, Fırat Üniversitesi (FÜ) Genç Düşünce Öğrenci Topluluğu, Necip Fazıl Fikir ve Sanat Öğrenci Topluluğu ve İlmi Araştırmalar Öğrenci Topluluğu tarafından "Türkiye'de Toplumsal Değişim ve Gençlik" konulu söyleşi düzenlendi. Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan söyleşiye, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye'nin büyük bir değişim içinde olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Bu değişime giden yolda bütün gençler ve bütün inanan insanlar olarak davamızın, inancımızın mücadelesini verebiliyor. O cesaretle, azimle ve gayretle hareket edebiliyor isek ve bu değişimde biz de bir adım atabiliyor isek o zaman hem kulluk görevimizi hem manevi görevimizi en iyi yapan insanlardan biriyiz. Her birimizin mesleği farklı olabilir, yaptığı iş farklı olabilir ancak Türkiye'yi huzuru götürecek yolda hepimiz aynı adımı attığı an Türkiye'nin değişimine çok büyük bir katkı sağlamış olacağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ise, bakanlığın her sene bir komisyon oluşturduğunu belirterek, "Komisyon, gelen projeleri teker teker inceliyor, tasnif ediyor. Seçtiği projelerin içerisinden bir kısmına maddi olarak destek veriyor. Bundan birçoğunuzun haberi vardır. Şuanda bizim ciddi anlamda düzeyli ve kaliteli projelere ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kardeşliğin daim olup, derinleştirilmesi dileğinde bulunan Boynukalın, gençlerin çalışmalarıyla anlamlı ve değerli işler yapmasını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber