Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 09:23 Yorum: 0

Bakan Yardımcısı Çiftçi’den Van ESOB’a ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bankan Yardımcısı Fatih Çiftçi ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (ESOB)...

Bakan Yardımcısı Çiftçi’den Van ESOB’a ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bankan Yardımcısı Fatih Çiftçi ile Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (ESOB) ziyaret etti.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine bağlı 19 mesleki oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile araya gelen Çiftçi ve Erkan, esnafımızın kredi sıkıntıları, vergi borçlarının ve sicil affının getirilmesi taleplerini dinlediler. Gümrük ve Ticaret Bankan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, esnafın kendileri için çok önemli olduğunu ve esnaf için her zaman çalışmalar yaptıklarını dile getirdiler. Çiftçi, "Esnaf ve sanatkarlar, ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez öneme sahiptir. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın dengeli biçimde dağılması ve sürdürülmesinde yaptığı katkı, işsizliğin azalması, istihdamın ve üretimin arttırılması, değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlayan esnafımız yapısal ve toplumsal açıdan vazgeçilmezdir. En kısa zamanda esnaf ve sanatkarlarımızın ülkemiz ekonomisi içinde sosyal ve siyasal yaşamında hak ettiği yeri alacaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber