Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Şubat 2017 - 15:38 Yorum: 0

Bakan Yardımcısı Öztürk’ün Van ziyareti

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk; halk oylaması, terör ve terörizmle mücadele, genel güvenlik, sosyoekonomik kalkınma konularında...

Bakan Yardımcısı Öztürk’ün Van ziyareti

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk; halk oylaması, terör ve terörizmle mücadele, genel güvenlik, sosyoekonomik kalkınma konularında inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere dün Van'a geldi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Ali Çardakcı ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz ile birlikte kente gelen Bakan Yardımcısı Öztürk'ün ilk olarak Vali İbrahim Taşyapan, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile bir araya geldiği belirtildi. Daha sonra Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, İl Jandarma Komutanı Yüksel Oğuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile görüşen Bakan Yardımcısı Öztürk'ün, ardından da oda başkanları, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve güvenlik korucularıyla bir araya gelerek, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeler yaptığı ve katılımcılarla görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Bakan Yardımcısı Öztürk’ün Van ziyareti

Bakan Yardımcısı Öztürk’ün Van ziyareti

Bakan Yardımcısı Öztürk’ün Van ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber