Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 12 Ocak 2018 - 16:08 Yorum: 0

Bakan Yardımcısı Yeğin;" Elazığ 7’den 70’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Elazığlıları çok heyecanlı gördüğünü ve 7'den 70'e her vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep...

Bakan Yardımcısı Yeğin;' Elazığ 7’den 70’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Elazığlıları çok heyecanlı gördüğünü ve 7'den 70'e her vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişini sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ve beraberindekiler ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti.

Bakanlık olarak Elazığ'ı yakından takip ettiklerini ve şehre yapılacak çalışmalar ile alakalı Elazığlı milletvekilleri, bürokrat ve yöneticilerle sürekli istişare halinde olduklarını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, bugün de yepyeni bir hizmet binasını vatandaşların hizmetine kazandırmak için Elazığ'da olduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek AK Parti il kongresi için yapılan çalışmaları takip ettiklerini dile getiren Yeğin, Elazığlıları çok heyecanlı gördüğünü ve 7'den 70'e her vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişini sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Yeni yapılacak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nın Elazığlılar açısından çok değerli olduğunu aktaran Başkan Yanılmaz ise , "Elazığ Belediyesi olarak birçok örnek projeyi hayata geçirdik. Elazığ'ın kalkınması için gerekli bütün çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Elazığ Belediyesi olarak gerekli bütün çalışmaları yaptık ve bin 972 taşeron personelimiz geçiş sürecini düzenli bir şekilde gerçekleştirdi. Kadroya geçen işçiler çok mutlu oldu. Aynı sevinç ve heyecanla 13 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayacağız" diye konuştu.

Bakan Yardımcısı Yeğin;" Elazığ 7’den 70’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor”

Bakan Yardımcısı Yeğin;" Elazığ 7’den 70’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber