Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Nisan 2014 - 11:58 Yorum: 0

Bakan Yıldız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası heyetini kabul etti

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kabul etti.Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Yıldız, Bursa'nın...

Bakan Yıldız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası heyetini kabul etti

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Yıldız, Bursa'nın büyüme rakamları, elektrik tüketimi ve enerji yatırımları itibariyle son derece önemli bir şehir olduğunu söyledi. Yıldız, BSTO'yu bölgede aktif faaliyetlerde bulunduğu için tebrik ederek, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

BTSO yönetim kurulundan, yeşil büyüme ve enerji verimliliği gibi beraber çalışma yapacakları projeler hakkında bilgi alacağını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"En fazla sevindiğim nokta, şu ana kadar bizim enerji verimliliğiyle ve tasarrufuyla alakalı yaptığımız çalışmaların sonuçlarını artık bir bir alıyor olmamızdan geçiyor. Bursalı hemşehrilerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Enerji sektör konseyini kurmakla Bursa, diğer şehirlerimizden farkını bir kez daha göstermiş oluyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum."

BTSO Başkanı İbrahim Burkay da sürdürülebilir kalkınma ve ihracat hedefleri açısından birçok projeyi Bursa'da hayata geçirdiklerini belirterek, enerji dahil 18 alanda konsey yapılanmasına gidildiğini söyledi.

Burkay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının enerji verimliliğinde sanayiye rehberlik eden önemli projeleri olduğunu, önümüzdeki dönemde bakanlıkla bu projeleri birlikte yürütmek istediklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber