Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Mart 2017 - 13:48 Yorum: 0

Bakan Yılmaz: "Halka kusur bulamıyor, Erdoğan’a kusur buluyor"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz muhalefeti eleştirerek, "Halka kusur bulamıyor, Erdoğan'a kusur buluyor" dedi.

Bakan Yılmaz: 'Halka kusur bulamıyor, Erdoğan’a kusur buluyor'

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz muhalefeti eleştirerek, "Halka kusur bulamıyor, Erdoğan'a kusur buluyor" dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kilis İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Yılmaz burada İl Başkanı İzzet Toprak, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile AK Partililer tarafından karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Çok net olarak söylüyorum. Amerika'da Trump'a verilmiş olan yetkiler daha fazla, çok daha fazla yetkisi olan Trump'a hiç kimse daha fazla yetkisi olan tek adam diktatör demiyordu, ondan daha az yetkisi olan Recep Tayyip Erdoğan'a ne için tek adam suçlamasında bulunuyor. Niye biliyor musunuz, istiyorlar bu yanlı sistem devam etsin, niçin vesayet odaklarında adamları var, vesayet odaklarını kendileri kurdular. Tek adamın gücü olur mu, olmaz. Tek adam yalnızdır, tek adam ne zaman güçlü olur, millet yanında durduğu zaman güçlü olur. Millete kızamayanlar Tayyip Erdoğan'a kızıyorlar. Millete hata yapar dersen millet bu işi bilmiyor dersen, sen demokrasinin "D'sini bile anlamamışsın demektir. Sen demokrasiyi içselleştirmemişsin, sen başka alanda git demektir. Demokrasiyi tarif ediyoruz diyen herkes halkın dediğine şapka çıkarması lazım, şimdi halka kusur bulamıyor. Tayyip Erdoğan'a kusur buluyor. Niye bu millet senin yanında duruyor diye, millet de kimin yanında duracağını bilir" dedi.

15 Temmuz'un gösterdi ki usta kaptanın fırtınalı havada belli olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bir tane yiğit bir tane lider bir tane kahraman gerçekten milletten daha fazla risk alarak, kimileri evde kalmıştı kimileri sokağa çıkmıştı. Bunun yanında çocukları vardı, torunları vardı, ailesi ile birlikte söylediği şey şuydu, "ben milletten daha başka güç tanımadım, işte şimdi milletimi, sokaklara ve havalimanlarına çağırıyorum, ben de orada olacağım. Bu milletin tankını topunu, tüfeğini gasp eden gelsinler de millete neler yapabileceklermiş bir görelim" diye doğru mu. 15 Temmuz gösterdi ki gerçekten Türkiye'nin güçlü bir lideri var. 15 Temmuz aynı anda, Türkiye'de demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmayı da göstermiştir. Böyle bir milletin olduğu yerde "Tek adamlık olmaz" böyle bir milletin olduğu yerde milli iradeyi canı pahasına çıkan bir milletin olduğu yerde, diktatörlük de olmaz, bu millet 15 Temmuza rağmen tanıyamayanların bugün milletin içine çıkıp da tek adam suçlamasında bulunmasına milletin hayret etmesi lazımdır" diye konuştu.

Bakan Yılmaz: "Halka kusur bulamıyor, Erdoğan’a kusur buluyor"

Bakan Yılmaz: "Halka kusur bulamıyor, Erdoğan’a kusur buluyor"

Bakan Yılmaz: "Halka kusur bulamıyor, Erdoğan’a kusur buluyor"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber