Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 06 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Bakan Yılmaz’dan öğretmen alımı için yapılan mülakattaki sorulara ilişkin açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, sözleşmeli öğretmen alımı için yapılan mülakatta "Reis denilince aklına kim geliyor" sorusunun sorulduğu iddialarına...

Bakan Yılmaz’dan öğretmen alımı için yapılan mülakattaki sorulara ilişkin açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, sözleşmeli öğretmen alımı için yapılan mülakatta "Reis denilince aklına kim geliyor" sorusunun sorulduğu iddialarına ilişkin, "Mülakat doğrudur yapılması da doğrudur. Bizim soru havuzumuzda böyle sorular yok. Bunlar sadece mülakatlara gölge düşürmek için söylenen şeyler" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Çağrı Okulları İlkokul Bölümü'nün açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sözleşmeli öğretmen alımı için yapılan mülakat hatırlatılarak, adaylara, "Reis denilince aklına kim geliyor" yönünde sorular sorulduğu haberlerinin sorulması üzerine Yılmaz, "Mülakat doğrudur yapılması da doğrudur. Ehliyet ve liyakat için mülakat yapılır. Bizim soru havuzumuzda böyle sorular yok. Bunlar sadece mülakatlara gölge düşürmek için söylenen şeyler" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber