Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2020 - 19:38 Yorum: 0

Bakanlıktan evde çıkan yangında ayaklarından zincirlenmiş halde bulunan çocukla ilgili açıklama

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında ayaklarından zincirlenmiş halde bulunan çocuğun...

Bakanlıktan evde çıkan yangında ayaklarından zincirlenmiş halde bulunan çocukla ilgili açıklama

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında ayaklarından zincirlenmiş halde bulunan çocuğun durumunun uzman ekipler tarafından yakın takip edildiğini açıkladı.

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında ayaklarından zincirlenmiş halde bulunan çocuk hakkında açıklama yaptı. Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün konuya müdahil olduğu belirtilen açıklamada, "Çocuğumuzun üstün yararı gözetilerek, psikososyal gelişiminin olumsuz etkilenmemesi için mesleki çalışma başlatılmıştır. Konu hem Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz hem de Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz uzman ekipleri tarafından yakın takip edilmektedir. Çocuğumuz şu an Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimimizedir (ÇOKİM). Mesleki çalışmaların tamamlanmasının ardından gerekli tedbirler alınacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber