Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ocak 2022 - 20:08 Yorum: 0

Bakasetas: “Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti”

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Bakasetas, GZT Giresunspor maçında kaçırdığı penaltı atışları sonrası, moral bozukluğunu dile getirerek, "O gün yanlış...

Bakasetas: “Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti”

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Bakasetas, GZT Giresunspor maçında kaçırdığı penaltı atışları sonrası, moral bozukluğunu dile getirerek, "O gün yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti. Sorumluluktan asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Trabzonspor sahasında ağırladığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken karşılaşmanın uzatma anlarında Bakasetas kazanılan penaltıdan faydalanamamış tekrarlanan penaltıyı da kaçırmıştı.

Bakasetas, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu o günlerden biriydi. Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti. Ve sonra o uykusuz oyun sonrası gecelerinden biri. Hayal kırıklığınızı tamamen anlıyorum ve desteğiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Sorumluluklar için adım atmaktan asla vazgeçmeyeceğime söz verebilirim. Hem iyi hem de kötü anlarda.öNe olursa olsun takım olarak savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber