Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

Bakıcı’nın Hemşireler Haftası Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bakıcı’nın Hemşireler Haftası Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesleklerini büyük bir fedakârlık ve insan sevgisiyle yerine getiren bütün hemşirelerin "Hemşireler Haftasını" kutlayan Başkan Bakıcı, hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Mesajında ayrıca hemşirelerin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Bakıcı, "Hemşirelik insan sevgisiyle dolu, yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Hemşireliği diğer mesleklerden ayıran özelliği ise sevgi ve saygıya dayanmasıdır. İnsan hayatıyla uğraşan hemşirelik mesleği din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak ve sürdürmek için çalışır. Sağlık kuruluşlarımızda fedakârca görevini sürdüren tüm hemşirelerimizin insanın en kıymetli varlığı olan sağlığın kazandırılmasında ve sürdürülmesinde üstlendikleri rol şüphesiz çok önemlidir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber