Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Bakırköy Belediyesi’nde işçilerden grev

Bakırköy Belediyesi'nde işçiler, toplu iş sözleşmesinin imzalanmaması nedeniyle greve başladı.

Bakırköy Belediyesi’nde işçilerden grev

Bakırköy Belediyesi'nde işçiler, toplu iş sözleşmesinin imzalanmaması nedeniyle greve başladı.

Bakırköy Belediyesi ile Belediye İş Sendikası yetkilileri arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi imzalanamadı. Bunun üzerine sendika üyesi çalışanlar grev başlattı. Soğuk havaya rağmen Bakırköy Belediyesi önünde toplanan sendika üyeleri belediye binasına "Bu iş yerinde grev var" yazılı pankart astı ve burada sloganlar atarak beklemeye başladı.

Sendika adına açıklama yapan Belediye İş Sendikası 2 nolu Şube Başkan Yardımcısı Ercan Gürünlü, "Kadrolu işçiler de dahil 30 günlük ikramiyemiz ödenmedi. Bu ay da greve çıkmamıza rağmen Bakırköy Belediyesi'nde ödenmesi gereken maaşımız bugün itibariyle ödenmemiştir. Biz bugün 10 arkadaş olarak dilekçe yazdık bu dilekçeleri imzalayıp kaymakamlığa götüreceğiz. Sizden özel bir ricam vardır. Bu grevin başarısız olması için işveren tarafından herkes tek tek aranacak, toplantılara çağrılacak, sizinle ilgisi yoktur diyecekler. Biz bugün itibariyle greve katılan arkadaşların tutanağını da tuttuk" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber