Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 11:58 Yorum: 0

Bakırköy’de işçinin öldüğü yerde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından tehdit edilen vatandaşlar olay anını anlattı

Bakırköy Spor Vakfı binasının yıkımı sırasında bir işçi hayatını kaybetti.

Bakırköy’de işçinin öldüğü yerde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından tehdit edilen vatandaşlar olay anını anlattı

Bakırköy Spor Vakfı binasının yıkımı sırasında bir işçi hayatını kaybetti. Olay yerinde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun tehdit ettiği ve zabıtalar tarafından darp edilen vatandaşlar, olay anını anlattı. Darp edilen vatandaşlar başkan ve korumalarının kendilerine saldırdığını söyleyerek, "Bu işçinin ölümünden Bülent Kerimoğlu sorumlu" dedi.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde meydana gelen yıkım sırasında bir işçi hayatını kaybetmişti. Olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı ile vakıf yöneticileri arasında kavga çıkmış Başkan Kerimoğlu'nın yanında bulunan zabıtalar yöneticileri darp etmişti. Darp edilen vatandaşlardan, Yunus Cici olay şikayet için darp raporu da alacağını belirterek, "Başkan ve korumaları darp etti. Yıllardır biz buradayız. Kendileri sabah itibariyle baktık kendi işçileri elemanlarıydı. Burada bir ölüm gerçekleşti. Biz de üzüldük. Onun üzerine kendisine dedik ki bu senin eserin başkan. Onun üstüne bize saldırdılar. Başkan ve başkanın korumaları bizlere saldırdı" dedi.

"Bu işçinin ölümünden sorumlu kişi Bülent Kerimoğlu"

Spor Vakfı yöneticisi Şeref Varan ise," Yönetici, bu işçinin ölümünden sorumlu Bülent Kerimoğlu. Diğer sebebi de belediye başkanının buraya gelip de burada ana avrat küfür edip kendi seçmeninin üzerine yürümesidir. Beni görür görmez üzerime yürüyen bir belediye başkanı bu. Bize saldırdı. Bana küfür etti. Yani biz buradayız işletmeciyiz diye buranın sahibiyiz diye küfür ediyor. Bizim binamız yıkılıyor. Ben bir şey söylemedim" diye konuştu.

Bir işçi fenalaştı

Olay yerinde hayatını kaybeden işçi Mustafa Yılmaz'ın arkadaşlarından bazıları ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Diğer yandan işçinin üzerine düştüğü iddia edilen demir profil ise diğer işçiler tarafından kesilerek olay yerinden kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber