Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:15 Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü
Türkiye 26 Temmuz 2016 - 08:53 Yorum: 0

Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları ve iş adamları, 15 Temmuz Askeri Cunta girişiminde dik duran Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner'e teşekkür ve moral...

Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları ve iş adamları, 15 Temmuz Askeri Cunta girişiminde dik duran Bakırköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner'e teşekkür ve moral ziyaretinde bulundular.

15 Temmuz Askeri Cunta darbesini şiddetle kınadıklarını belirten Haymana Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Haymana, Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığına yönelik bu menfur saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti. Ulusa yönelik bu yaşamsal tehdit karşısında tarihi bir birlik ve beraberlik sergilendiğini söyleyen Haymana, "Darbe girişiminin en önemli ve çok kritik yer olan Bakırköy ilçesi darbe gecesi çok büyük badireler atlattı. Atatürk Havaalanı ve Harp Okulu burada olduğundan dolayı Cuntacılar Bakırköy'de akla hayale gelmeyecek yöntemler denemelerine rağmen Bakırköy ilçe Emniyet Müdürümüz Murat Çetiner'in girişimleri sonucu şükürler olsun ki bu darbe püskürtüldü. Haymana Group Yönetimi olarak Sayın müdürümüze bu dik duruşundan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Çetiner, halkımız bizlere çok büyük moral oldu"

Yapılan ziyaretten dolayı Metin Haymana'ya teşekkür eden Bakırköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Çetiner, 15 Temmuz gecesinde yaşananların normal bir polisiye olayının olmadığını belirtti. Son derece zor ve sıkıntılı bir süreç yaşandığını söyleyen Çetiner, "Silahlı kuvvetler içerisinde bulunan ancak silahlı kuvvetlerin genelinin reddettiği, onaylamadığı bir gurubun başka bir kısım mihraklarla ittifak ederek ağır silahlar kullanmak suretiyle gerçekleştirmeye çalıştığı bir darbe olayıydı. ilk andan itibaren İstanbul il Emniyet müdürümüz açık, net ve kararlı bir şekilde talimatlarını verdi. Bizler de bütün personellerimizi görev alanlarına çağırarak sağlam durmalarını, asla geri durmamalarını ve her hangi bir kanunsuzluğa müsaade etmemelerini hususunda bir kararlık sergiledik. Darbe gecesinde buraya bir kaç tane tank geldi, zırhlı personel taşıyıcılar geldi. Onlarında can güvenliğini sağlayarak göz altına aldık ve şuan için işlemleri devam ediyor. Çünkü bir kısmı konudan bir haber askerler, hiç bir şekilde konu ile ilgileri yok diyebileceğimiz isimler de var tabi bunları da iyi ayrıştırmak lazım o ayıklamayı da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Öte yandan halkımızda bizimle beraberdi buda bizler için çok sevindirici bir durumdu. Sadece emniyet teşkilatının ortaya koyduğu kararlık değil aynı zamanda vatandaşlarımızın da bize verdiği destek ile yanımızda olması bu darbenin püskürtülmesinde en önemli etken olmuştur" dedi.

Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret

Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret

Bakırköy’ün Kahraman Emniyet Müdürüne Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber