Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 27 Mart 2017 - 10:56 Yorum: 0

Bakü’de Nevruz heyecanı

TRT'nin Bakü'de organize ettiği, TRT Avaz'ın kuruluşunun 8'inci yılı ve Nevruz Bayramı etkinliği Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA)...

Bakü’de Nevruz heyecanı

TRT'nin Bakü'de organize ettiği, TRT Avaz'ın kuruluşunun 8'inci yılı ve Nevruz Bayramı etkinliği Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) katkılarıyla gerçekleştirildi.

21 Mart 2017 tarihinde, Bakü Haydar Aliyev Merkezi'nde TRT Avaz televizyon kanalının açılışının 8'inci yıl dönümü ve Nevruz Bayramı vesilesiyle düzenlenen konsere Türk ve Azerbaycanlı sanatçılar katıldı.

TİKA desteği ile düzenlenen etkinlikte Türk sanatçı Emre Aydın, Azerbaycanlı sanatçılar Alim Gasımov ve Türk dünyasının yakından tanıdığı sanatçı Azerin en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Törende Türk dünyasının Nizami, Yunus Emre, Nesimi, Fuzuli, Natavan, Şehriyar gibi söz sanatı üstatlarının şiirleri okundu.

Azerbaycan'ın devlet televizyonu olan İçtimai Televizyon kanalı ile sık sık ortak yayınlar gerçekleştiren ve ortak programlar düzenleyen TRT Avaz televizyon kanalının 8'inci yaş günü ve Nevruz Bayramı kutlama törenini 26 ülkeden 300 milyona yakın izleyici canlı olarak izledi.

Bakü’de Nevruz heyecanı

Bakü’de Nevruz heyecanı

Bakü’de Nevruz heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber