Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Eylül 2018 - 11:48 Yorum: 0

Balaban deresi ıslah ediliyor

Kış öncesinde çalışmalarına hız veren Yalova Belediyesi, yağışlar neticesiyle oluşabilecek taşkınları önlemek maksadıyla dere ıslah çalışmalarına...

Balaban deresi ıslah ediliyor

Yalova Belediyesi tarafından dereler ıslah ediyor.

Kış öncesinde çalışmalarına hız veren Yalova Belediyesi, yağışlar neticesiyle oluşabilecek taşkınları önlemek maksadıyla dere ıslah çalışmalarına başladı. Ekipler Balaban deresinde de çalışma başlattı. Kirazlı Sanayi Sitesi, Kazım Patıl Caddesi arası, Kazım Patıl Caddesi, İzmit yolu arası, İzmit yolu ile deniz arası olmak üzere toplam 4650 metre uzunluğundaki alanın toprak kısmında ekskavatör, beton kısımda da kepçeyle ıslah ve temizlik çalışması sürdürülüyor.

Konunun hassasiyetine dikkat çeken Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Ülkemizde son dönemlerde sel felaketlerini hepimiz yakından takip ettik. Şehir merkezinden geçen derelerin ıslah ve temizlik çalışmalarını göreve geldiğimiz günden beri sürdürüyoruz. Bu kapsamda biten ve devam eden çalışmalarımız var. Bu çalışmalara ilaveten Balaban deresi üzerinde çalışma başlattık. Islah ve temizlik çalışması gerçekleştireceğiz" dedi.

Balaban deresi ıslah ediliyor

Balaban deresi ıslah ediliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber